Oscars is gelegen aan het Zwarte pad en ligt verscholen tussen de duinen.

Met de auto?

Als je via de Tomtom of navigatie wilt rijden, raden we aan om 'Zwarte pad' als eindbestemming te gebruiken. Wij hebben gratis parkeerplaatsen. Hier mogen onze gasten elke zondag gebruik van maken. Mochten jullie met een grote groep komen, zorg er dan voor dat je reserveert. Wanneer het te druk wordt zijn er ook nog betaalde parkeerplaatsen ter beschikking bij het Zwarte pad, naast de deur.

070 406 04 39 | Omana
070 352 27 42 | Oscars


Openbaar vervoer?

Tram 1 of 9 en bus 21 of 23 brengen je allen tot het eindpunt Zwarte pad.


Openingstijden?

Omana is er elke dinsdag en donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Op het strand!

Op zondag zijn we geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur.


Huisregels Omana en Oscars, 2019

Wanneer de klanten zich op het terrein van Oscars bevinden dienen zij ten alle tijden navolgend en respectvol te zijn naar het personeel van Oscars Scheveningen en de aanwezige docenten en/of organisatoren van Omana.

Als klant van Omana mag je gebruik maken van het zwembad van Oscars, mits de klant die dag gebruik heeft gemaakt van diensten van Omana, en alléén op zondag.

Draag daartoebehorende kleding voor een les of workshop. Denk aan schone kleding waar je makkelijk in kan bewegen. Er zijn douches en kleedkamers beschikbaar, dus wordt er vriendelijk verzocht om zich daar om te kleden.

Eigen eten en drinken is niet toegstaan. Er is altijd drinkwater aanwezig bij Oscars, geniet van het Schevenings duinwater!

Het rondlopen op bloten voeten wordt afgeraden rondom het restaurant of terras, dit is geheel op eigen risico.

Er wordt verzocht om zich netjes te gedragen tegenover de andere gasten die zich op het terrein bevinden van Oscars. Blijf daarom altijd bij de groep van de workshop of les en luister naar de docent, blijf bij de zaal of plek die voor jullie op dat tijdstip is gereserveerd.

Seksueel getint gedrag wordt bij Oscars en Omana niet getolereerd.