Jennifer Graven

Yoga docente, Dietist en Life coach

You are only as healthy and vital as your spine is

Jennifer heeft haar opleiding in Voeding & Dietetiek in Nederland afgerond. Daar wilde ze graag meer aan toevoegen, na jaren zelf Yoga te hebben beoefend wilde ze daar ook docent in worden en vloog ze daarom naar Azië voor haar trainingen. Daarbij is ze ook Lifestyle Coach. Ze heeft een holistische aanpak en weet de belangrijkste aspecten aan te kaarten voor een gezonde lifestyle. Ze adviseert graag! Haar yogalessen zijn daarbij aansluitend om andere te helpen terug te brengen tot zichzelf. Ze brengt graag andere even uit het hoofd en het dagelijkse drukke leven. Voor Jennifer is het belangrijk om ruimte te maken voor een stukje rust en ontspanning, en Yoga is perfect om deze verbinding weer te vinden.


Marijke Hetzel
Meditation & Mindfulness Coach
Yoga docente

I love to see people happy, wild and free

Graag wil ze de wereld een stukje vrijer maken. Vrij in je hoofd, vrij in je lichaam en vrij in het leven! Ze heeft haar ervaringen voornamelijk opgedaan in het verre Oosten. ''We willen nog wel eens vergeten om stil te zijn, of stil te zitten. We vergeten onszelf, we vergeten de dag, en we vergeten te genieten. Als je keer op keer je doelen vooropstelt, en alleen daar naartoe blijft kijken, vergeet je te kijken naar het heden. We willen altijd sneller en meer. Door Meditatie en Mindfulness kan je even alles stilleggen. Vanaf onze geboorte doen we dat praktisch niet meer. Ons hoofd gaat door met het genereren van gedachtes en onze benen blijven maar voort lopen en vooruit willen gaan.'', aldus, Marijke

Volgens Marijke vinden we alle antwoorden vanbinnen. Onze gedachtes kunnen we doormiddel van training sturen. Daarbij heeft het hoofd af en toe rust nodig in deze hectische drukke snelle maatschappij. Met verschillende tools kunnen we onze hersenen deze rust eventjes gunnen.

ALOHA !

Wil jij ook samenwerken met het Omana team? Ben je gedreven om jouw spiritualiteit te delen met de buitenwereld en geef je graag les? Wees welkom!

Download onze gids hier

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Zodra we je gegevens hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Karma punten verdienen en GRATIS yogalessen ontvangen? Dat kan ook bij ons, stuur een mailtje!
Info@omana.nl